VIII Spotkanie integracyjne

VIII Spotkanie integracyjne osób niepełnosprawnych – Henryków, 26. VIII 2017 r.

W zeszłą sobotę obszerna (35 osób!) grupa naszych Podopiecznych wraz z rodzicami, opiekunami i znajomymi wzięła udział w szczególnym wydarzeniu, jakim były VIII Spotkania Integracyjne Osób Niepełnosprawnych w Henrykowie. Zorganizowane przez Katolickie Stowarzyszenie Młodzieży Archidiecezji Wrocławskiej wydarzenie okazało się niesamowitym przeżyciem. W ramach występów artystycznych nasi Podopieczni zaprezentowali prosty, przygotowany w całości przez nich układ taneczny, po czym do czerwoności rozgrzał świetnie bawiących się uczestników Spotkań Grzesiek Horodyński, aka Klaun Grześ. Serdecznie dziękujemy Organizatorom imprezy za wspaniały czas oraz Pani Dorocie z naszej Świetlicy, gdyż to dzięki Niej mieliśmy przywilej uczestniczyć w tak wyjątkowym wydarzeniu. Bezapelacyjnie planujemy powrót do Henrykowa za rok! 🙂

Twoje zgody

Google Analytics

Google Analytics wykorzystuje własne pliki cookie głównie do raportowania interakcji użytkowników w Twojej witrynie. Pliki te służą do przechowywania informacji, które nie umożliwiają identyfikacji użytkownika. Przeglądarki internetowe nie współdzielą własnych plików cookie między różnymi domenami. Google Analytics rejestruje adresy IP użytkowników, by umożliwić właścicielom tych witryn zorientowanie się, z jakich części świata pochodzą osoby odwiedzające ich witrynę („geolokalizacja według IP”) oraz chronić bezpieczeństwo usługi. Google Analytics nie udostępnia swoim klientom rzeczywistych adresów IP. Poza tym metoda nazywana maskowaniem adresów IP zapewnia właścicielom witryn korzystającym z Google Analytics opcję polecenia, by system Google Analytics używał do geolokalizacji tylko części adresu IP, a nie jego całości. Warunki korzystania z Google Analytics, do których muszą stosować się wszyscy użytkownicy tej usługi, zabraniają przekazywania do Google Analytics informacji umożliwiających identyfikację osób.

_ga,_gat,_gid

Strona www